Webshop laten maken

 

Wilt u snel en voordelig een webshop laten maken? Wij bouwen moderne webwinkels die aan de laatste eisen voldoen. Zo kunnen uw klanten betalen met iDeal, PayPal, bankoverschrijving of credit card. U levert de afbeeldingen en teksten aan. Wij doen de rest! Bent u geen goede schrijver maar wilt u wel unieke teksten ? Wij helpen u om uw teksten en omschrijvingen te optimaliseren voor zoekmachines met google SEO.

  1. Professioneel en modern design
  2. Geoptimaliseerd voor zoekmachines
  3. UW klanten kunnen betalen met iDeal, overschrijving, PayPal of credit card
  4. Integratie met uw bestaande of nieuwe website
  5. Mobiele webshop mogelijk: werkt goed op computer, tablet of telefoon
  6. Bij ons een webshop laten maken? Dat kan al vanaf €99,-

Webshop laten maken in bestaande website

Heeft u al een website en wil u een webshop toevoegen? Ook dan kunt u bij ons een webshop laten maken. Wij bouwen de webwinkel zo dat hij naadloos overgaat in uw bestaande website. In overleg kunnen we uw bestaande website ook van een nieuwe moderne layout voorzien.

Webshop laten maken en onderhouden

Uiteraard verandert er wel eens wat aan uw webshop.U wilt bijvoorbeeld nieuwe producten kunnen toevoegen of verwijderen. Als u bij ons een webshop laat maken zorgen wij voor een gebruiksvriendelijk Content Management Systeem (CMS). Daarmee kunt u zonder technische kennis aan de slag. Kunt u het niet alleen en heeft u hulp nodig? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres: u kunt al ju onderhoudstaken aan ons ervaren team uitbesteden.

Waarom door ons een webshop laten maken?

Bij ons kunt u op korte termijn een moderne en professionele webshop laten maken.Door onze unieke expertise van webdesign en het schrijven van teksten zorgen we ervoor dat uw webwinkel snel door Google wordt gevonden.

 

Wat kost het om een webshop te laten maken?
Al vanaf €99,-

 

Webwinkels in WordPress

 

Liever een gewone website?

Dan kunt u bij ons ook een gewone website laten maken. Stel uw vraag eens via telefoon of e-mail en we helpen u graag verder!

Direct

een gratis voorstel!

Wilt u meer weten over de pakketten of direct een voorstel op maat? Laat een bericht achter en wij reageren altijd binnen 24 uur!

Webshop offerte